Lycka

Vad är lycka, är det när man har en partner som man trivs med, när allt går den vägen man vill, När man känner sig fräsch och frisk, Eller är lycka dom snygga skorna man köpte,

Det finns så mycket man kan kalla för lycka, och det är ju bra, men vad är igentligen lycka? Jag har tänkt på det rätt längenu men inte kommit fram till något revelant svar ännu, men jag tror att lycka för mig är att må bra och trivas med sig själv och sin omgivning. men jag är inte helt säker på att det är det, jag mår ju lixom bättre när jag är i ett förhållande, och mår nästan dåligt av att vara singel, men det är ju inget man kan styra över, K Ä N S L O R kommer och går och inget man kan bestämma när dom ska komma, SDist jag vart L Y C K L I G vart när jag hade min kille och vi hade det bra, vi hade ett  L Y C K A T förhållande tycker jag, men vi bråkade opch så som alla andra med gör.

När jag är ute och shoppar får jag ett L Y C K O R U S och känner mig lycklig över don nya skorna, väskan, dom nya jeansen, eller den nya tröjan ..
Jag är ialla fall lycklig över att ha en U N D E R B A R familj och U N D E R B A R A vänner </3

Frågan; VAd är L Y C K A för dig?

Kommentarer

Vad har du för Fotspår? ♥

Namn:
Remember?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggen ♥:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Gratisbio.se

BloggaSnyggt.se

Amore of Sweden

Bed of Roses.se

Dunken.se

Zylber.com

Be Better Online