Helgen som gått

I fredags då tog jag ju studenten ! kan inte fatta att det är sant och
nu sitter man här arbetslös .. men men det kommer att fixa sig


Fredag;
efter allt firande i skolan och flakåkande åkte Jag Elli och Stoffe hem till min Pappa där farmor och farfar var, och självklart lilla kajsa varg, där käkade vi potatis, fläskfile sallad och sås, det vart jätte gott, sen blev det jordgubbstårta, och utan marsankräm! det är ju då för att jag inte gillar det jag mår inte bra av det och tycker heller inte om det så pappa var så gullig och tog bort det. sen blev det att öppna paket och ni vet ju redan vad jag fick så behöver inte skriva det igen.
sen åkte vi hem till mamma där jag snabbt bytte kläder och bytte skor, fick ju som sagt sko skav av mina nya klackskor så jag tog mina vanliga klackskor, som jag älskar, men inte längre. sen efter det drog vi till ragnarök och firade mig igen ! jag gillar läget .. Där blev det också mat och ddet blev goda smörgås tårtor som snälla Helen hade gjort! Tack helen. Eftersom att alla inte äter räkor fick vi göra en med räkor och en med köttbullar. men godsa bölev dom allt! sen drack vi och drack, men ingen slog Elli, hon vart kalas redan när vi kom fram, haha .. sen blev det så att jag muffade mig och så gick jag och stoffe hem till kim (stoffes bror) efter måna om och men. (jag vet att jag vart grinig, förlåt mig) oich så sov vi där.


Lördag;

Lördagen vart väl sådära, ja det kunde vart bättre tycker jag. Vi vaknade vid 12 tiden hos kim och satt sedan och kollade på tv och myste lite för vid 4-5 skulle stoffe iväg med kim till pistolero för att dom firade ett år och dom skulle ha lite party där. så stofe följde mig hem innan han gick dit ! sötnos <3 sen vart jag hemma lite, gick ut och gick , tränade lite, sen kom maze och vi satte oss på lilla för att han skulle dricka, och jag väntade på att stoffe skulle ringa mig för vi skulle ses hade han sagt till mig, vi skulle gå hem tillsammans men men , så kommer mikaela sen och ringer mig när hon 'är i stan och säger at tjag sk komma till tonic, då vart klcokan 12 ungefär, jag traskar dit och möter mickan och vi dansar lite och jag väntar fortfarande på ett sms ialla fall där det ska stå vart vi ska ses, men inget än. sen stänger krogen, Vi går och köper chiwarma och går upp mot pistolero och kollar om han är kvar, men nej det vart han inte.
och hans mobil vart nu död .. men fick sedan reda på att han vart för full, ramlat över ett räcke, slagit sig i ansiktet, och sen när han skulle till kim skulle hanta bussen med mitt busskort som redan gått ut och då kom polisen och lilla sötnosen fick sova i fyllesällen :/ men jag gick upp till kim sen på söndags morgonen vid 12 och klappade lite på han och vart med han tills han skulle åka hem :) jag fick med en ny puss bild av sötnosen bubbie.

Bilder:

sötnosens skada efter att ha ramlat över räcket ..


puss puss <3 Emilina (Jag) och Stoffe


Bästa vänner always, Ellinor och Emilina (jag)


Jag med den hemska skylten .. <3


Hela klassen på flaket! jag och johanna som kollar in i kameran. <3


Väl hemma hos pappa, blöt efter allt regn och öl som kommit på en, haha
skönt att få vara inne i skitvärdet men varäldens bästaste dag, men bästaste <3


Kommentarer
Postat av: Stoffe

Jaha vad ska man säga

life goes on även för mig

som då skulle ha blivit nykterist

men det så vi ju hur det gick :D:P

2009-06-15 @ 17:30:35

Vad har du för Fotspår? ♥

Namn:
Remember?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggen ♥:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Gratisbio.se

BloggaSnyggt.se

Amore of Sweden

Bed of Roses.se

Dunken.se

Zylber.com

Be Better Online